VÄLKOMMEN TILL ALLTOMMALTA.COM!Allt om Malta

Jag heter Johanna och startade Alltommalta.com under 2010 i samband med min flytt till Malta och sedan dess har sidan växt till att bli Sveriges största hemsida om Malta. Här finns massor av tips inför både flytt och resa till vackra Malta och jag hoppas du hittar det du letar efter. Kolla gärna in menyn ovanför, kika in på våra bloggar eller använd sökfunktionen här till höger för att hitta rätt! Min blogg alltommalta.com/johanna är full av stunder från min vardag på vackra Malta. Varmt välkommen!

Johanna Ekström

Resa till Malta?

Här på Alltommalta.com finns mängder av tips och råd inför din resa till Malta. Är du osäker på vart på Malta ni vill resa? Läs igenom vår undersida Vart ska vi resa? och få mängder med tips på såväl hotell som restauranger och sevärdheter. Läs gärna våra besökares hotellrecensioner på undersidan Hotelltips på Malta innan du bokar ditt hotell på Malta. Du kan läsa mer om Maltas ljuvliga badplatser på Stränder Malta och du hittar annan nyttig information om Malta under Vanliga frågor. Har du fler funderingar om Malta är du varmt välkommen att lämna en kommentar längst ner på sidan.

Jobba på Malta?

Är du ny inför arbetslivet på Malta så kan du hitta matnyttig information under Flytta till Malta här uppe i menyn samt läsa mer information på undersidan Jobba på Malta. Dessutom kan du spana in sidan Lediga jobb på Malta där lokala företag lägger upp jobbannonser så du snabbt och enkelt kan se om det finns något som passar just dig! Kika in sidan Vanliga frågor om jobb på Malta så får du svar på det mesta du kan tänkas fundera över angående just jobb på Malta.

Blogga på Alltommalta.com

Vi är ett ganska stort gäng bloggare här på Alltommalta.com och vi sitter alla på mängder av tips och personliga smultronställen som turistguiderna ofta missar. På undersidan Våra Malta-bloggar hittar du alla våra Malta-bloggar samt våra senaste blogginlägg från samtliga bloggar.

Vi söker alltid bloggare som vill göra oss sällskap här på Alltommalta.com. Är du intresserad av att starta en egen Malta-blogg där du kan skriva om ditt härliga liv på Malta är du varmt välkommen att skicka ett mail till oss på info@alltommalta.com. Alla åldrar och livsstilar är välkomna och du behöver inte ha bloggat tidigare. Vi ser fram emot ditt mail! Alla bloggar på alltommalta.com är privata och bloggaren tar själv ansvar för sitt innehåll. 215 kommentarer

 1. Frida   •  

  Hejsan Johanna.
  Jag och min sambo funderar på att åka till malta, när jag fyller 25.
  Jag vill ta dykarcet, kan man göra de i malta??
  Vart i malta rekommenderar du att man ska åka??
  Tacksam för hjälpen :)

  • Johanna   •     Author

   Hej Frida,

   Vad kul att ni ska åka till Malta för att fira din födelsedag! Jag har hört mycket gott om dykningen på Malta, det finns många vrak att dyka på och uppe på Gozo finns en underjordisk klippformation som kallas Blue Hole som ser riktigt läcker ut där man går ner i ett stort hål i klippstranden och simmar ut i det öppna havet genom en grotta. Här kan du läsa mer om dykning på Malta.

   På den här sidan kan du läsa om vilken plats på Malta som kan passa er bäst: http://alltommalta.com/resa-till-malta/vart-ska-vi-resa .

   Varma hälsningar,
   Johanna

 2. Hilma Hasselblad   •  

  Hej! Jag höller på med ett temaarbete om Malta och behöver en del fakta om t.e.x bergskedjor, nationaldagen, klimatet, jobb, utbildning och så vidare… Skulle vara kul med ett svar och jag hoppas att faktan tar del av mitt arbete! Tack så jättemycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *