4 ÅR SOM UTLANDSSVENSK!

För prick fyra år sedan landade två pirriga svenskar på Luqa Airport och hämtade nycklarna till vår första gemensamma lägenhet. Det har varit fyra ljuvliga år och det är helt galet när man ser tillbaka på hur mycket kul saker som har hänt! Jag älskar att ha bloggen som arkiv och kunna kika igenom ögonblick som kommit och gått. Så här har det sett ut i oktober de senaste 4 åren!

2010

När vi just flyttat till Malta var jag extremt känslig mot Maltas mygg. Vaknade upp en natt utan att kunna öppna ena ögat, snacka om panik! Utöver det så gick oktober mest åt till att lära känna det nya landet, åka på utflykter och träffa härliga människor!

2011

I oktober 2011 har jag sedan några månader tillbaka jobbat som barnflicka hos världens bästa familj. I slutet av månaden fick jag följa med på roadtrip i USA vilket var en av de häftigaste sakerna jag gjort!

2012

Auapir-San-Pedro-1024x751Oktober 2012 hade jag flyttat till Marbella i Spanien för att fortsätta jobba för värdfamiljen.  Det blev mycket resor, bland annat en miniweekend till Malta och Erik överraskade mig med en resa till New York!

2013

Hösten 2013 spenderades i Sverige innan jag och Jenny åkte i väg på vår resa till Australien! Under tiden jag var iväg åkte vårt flyttlass från Gibraltar/Marbella till Malta och januari 2014 blev jag Malta-bo igen :)

2014

Malta höst 2014

Nu är jag alltså tillbaka på Malta och just idag har jag intagit soffläge, jag håller både tummar och tår för att Erik inte smittat mig… Det var väldigt uppiggande att kika i bloggarkivet i alla fall, det blir spännande att se vad som hunnit hända till nästa oktober!

1 kommentar

  1. Pingback: 5 ÅR SOM UTLANDSSVENSK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *