AFTERNOON TEA AT PALAZZO PARISIO

Palazzo Parisio Malta

Idag hade jag bokat in Erik på en dejt och jag bjöd med honom till ett av mina favoritställen på Malta; Palazzo Parisio i Naxxar. De gånger jag besökt Palazzo Parisio tidigare har varit under sommaren och det var mysigt att äntligen få se insidan av denna vackra plats! Lokalerna är vacker utsmyckade och inredningen bidrar till en harmonisk känsla som passade fint på lördagseftermiddagen.

Palazzo Parisio Malta Palazzo Parisio Malta Palazzo Parisio Malta Palazzo Parisio Malta review Palazzo Parisio Malta Efter ett glas prosecco serverades te tillsammans med mackor och frallor med flera spännande smaker. Min favorit var med ädelost och valnötter. Mums! I rummet där vi satt var det enbart vi och ett litet sällskap till vilket givetvis höjde mysfaktorn och vi satt i flera timmar och njöt. Servicen var toppen och maten likaså.Palazzo Parisio Malta review Palazzo Parisio Malta Palazzo Parisio Malta review
Priset för The Afternoon Tea Experience på Palazzo Parisio är kanske något högt, €26 per person, men jag måste säga att det är så otroligt värt. Speciellt om man gillar att dricka te, småäta och babbla i timmar med sin favoritperson!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *