Egentid på taket

Åh det har varit en hektisk vecka med jobb dagarna sju + kalastrevliga gäster. Njöt av en långsam promenad hem från Tigne Point med solen i ansiktet, det klarblå havet precis bredvid mig och inget annat än mina egna tankar i öronen.

Jag tänkte fortsätta på liknande tema nu när jag är ensam hemma (killarna är på kontoret), med Jan Guillous bok Tjuvarnas Marknad i hörlurarna ska jag ligga och sova ett slag i solen på taket innan Erik kommer hem för en riktig mysafton :)

Alva mitt uppe i fjärilsjakten!

2 kommentarer

 1. Jenny Isabelle Arnell   •  

  Vad fin du är Johanna! :) Nu är det inte långt kvar tills vi ses fröken!

 2. Viktor S   •  

  Hej!

  Följer den generösa uppmaningen och lägger en kommentar, då jag börjat överväga en flytt till Malta. Har aldrig ens varit på Malta, men det verkar synnerligen trevligt, och uppfyller mina krav; det är ett EU-land (inget krångel med arbetstillstånd) är vad jag förstått engelskspråkigt, samt har väldigt behagligt klimat!

  Jag är 19 år gammal och håller kort sagt på med att uppleva så mycket som möjligt under några sabbatsår, då nu tid och möjlighet finns innan man börjar på universitet. Är nyss hemkommen från en vistelse i Bath, vilket var första gången jag bodde utomlands, om än bara för ett par månader. Har dock fått mersmak för att leva utomlands, och är ivrig att pröva något nytt!

  Är således spänd på att höra hur det är i Malta – är det lika bra som jag intalar mig? Hur lätt är det att få arbete/boende där? Finns möjligheten att studera på ön?

  Stort tack på förhand!

  /Viktor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *