FÅ JOBB SOM NANNY PÅ MALTA

Hej Linnea!

Kul att du är sugen på Malta, livet är verkligen härligt där :) ja jag var en live out nanny, mitt första barnvaktsjobb fick jag genom en vän som arbetade som aupair och jag gick från att jobba ett par timmar i veckan hos den familjen till att jobba för fler familjer. Jag skrev bland annat ett inlägg på www.svenskklubbenmalta.com och frågade efter familjer som behövde hjälp men nu när jag gick in på deras sida konstaterade jag att den var ny och man numer måste vara medlem för att kolla informationen där. Dålig stil!

Min nuvarande familj fick jag även den genom en kompis som ”rekommenderade” mig. Med andra ord har jag fått de flesta av mina jobb genom kontakter och genom att söka fler familjer i lekparken osv.

Det finns några facebookgrupper som du skulle kunna lämna ett inlägg i och se om du får napp :)

Tjejer på Malta: LÄNK TILL GRUPPEN
Maltasvenskar: LÄNK TILL GRUPPEN

Lycka till :)
Varma hälsningar
Johanna

Bild från en av många playdates med Jenny +barn!

Date: Tue, 20 Nov 2012 10:30:12 +0000
Subject: Nanny i Malta
From: ———-
To: johannaekstrom_@hotmail.com

Hej Johanna!

Jag heter Linnea och har läst din blogg och tycker den är superintressant!
Har funderat på att flytta till Malta ett tag och eftersom jag redan är Au pair i London tänkte jag att jag skulle kunna se om det går att hitta ett Nanny jobb på Malta.
Har letat lite men hittar inte så mycket, plus de flesta jag sett är live in Au pairs, skulle jättegärna vilja hitta mer jobb för live out Nanny’s. Det är väl ett sånt jobb du hade?
Undrade bara om du skulle kunna ge mig lite tips på var man kan hitta sånna jobb?

Tack på förhand!
Linnea

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *