JAG HAR FLYTTAT TILL MALTA!

Erik på våran gatan på väg hem från affären

Så här ser det ut ett par hundra meter från vår lägenhet :)

Nu har vi internet! Eller nej, inte riktigt. Men grannen har inget lösenord på sitt… hehe

Igår när vi landade så blev vi upphämtade av vår hyresvärd, Doréen. Jättetrevlig! Vi fick nycklarna till lägenheten och poff så har vi officiellt flyttat till Malta :D

Vi var riktigt hungriga så vi begav oss ut på jakt efter en bra restaurang här i Sliema. Vi behövde inte gå många hundra meter innan restaurangerna började rada upp sig. Härligt! Efter att ha väntat lite väl länge på vår mat fick vi veta att vår beställning blivit bortglömd. De räddade situationen med att ge oss gratis dricka och maten stod på bordet tio minuter senare.

Idag har vi varit i affären och handlat lite smått. Det ligger en stor supermarket bara några kvarter bort som har både chark och bageri. Klockrent! Vi tog även en liten promenad bort till shoppingstället. Knappt tio minuters vandring från vår lägenhet :) Skaffade maltesiska mobilnummer så nu kan varken jag eller Erik nås på våra svenska nummer!

5 kommentarer

 1. Pingback: 5 ÅR SOM UTLANDSSVENSK!

 2. Elvira   •  

  Åh vad spännande att ni är framme nu och allting! Bilder på lägenheten måste vi få se ;)

  Svar: Det där med Ullared är roligt. Men det var otroligt mycket folk och i med nya delen som jag inte har någon aning om vart den var, haha, så hade det flyttat om allting så jag blev mest bara förvirrad, hihi.

 3. klara   •  

  Fy vad kul stumpan!!! Å va härligt med värme!

 4. Mamsen & Papsen   •  

  Vad härligt det ser ut! Solen skiner och vi är bara ”lite” avundsjuka!!!!!

 5. Sara   •  

  Vad kul att ni kommit på plats! Och allt verkar ha gått bra :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *