Mäklare på Malta

Hejhopp

Idag har vi som sagt varit på lägenhetsvisningar med en mäklare på Malta. Givande måste jag säga, man blir helt klart mer taggad på att flytta!

Vår mäklare på Malta  kom och plockade upp oss här hos Honken och så åkte vi iväg direkt. Han hade fyra olika lägenheter vi fick titta på och allt gick riktigt smidigt! De lägenheter vi fick se matchade hyfsat bra våra krav, förutom på maxhyra-punkten. Tre av fyra lägenheter var aningen för dyra.

Kraven jag hade diskuterat med mäklaren var att vi ville ha gångavstånd till havet, balkong, modern inredning samt tre dubbla sovrum (varav ett av dem är planerat gästrum, såklart!).

De två lägenheterna som vi tyckte om mest var dem första och den sista. Den första låg i St Julians, bara ett kvarter ifrån havet. Den hade en jääättelång hall som imponerade stort på killarna i sällskapet. Vem vill inte ha en 40m lång bowlingbana i hallen liksom?

Den andra låg precis utanför festområdet Paceville. En helt nybyggd lägenhet med balkong som hade utsikt över vackra St Georges Bay. Riktigt häftig lägenhet. Eller rättare sagt, toaletterna var häftiga! Speciellt the masterbedrooms toalett, den smälte ihop med rummet så till exempel duschen var precis bredvid sängen. Svårt att förklara men det var skitläckert! Denna var dock ett par tusen dyrare än vad vi önskade.

Mäklaren var väl medveten om hur mycket vi var villiga att betala, men såklart visas de dyraste lägenheterna för det är dem som mäklare på Malta tjänar mest pengar på. Han verkar vara rätt ärlig dock (vilket enligt Honken inte är så vanligt för mäklare på Malta) så han erbjöd sig en till visnings-tur imorgon med lite billigare lägenheter.

Nu är Erik och Emil ute på vandring. De ska kolla utelivet i Paceville samt godkänna McDonalds! Själv funderar jag på att sova. Ju tidigare man går upp desto fler soltimmar!

ciao

Balutta Bay

Balutta Bay

1 kommentar

  1. klara   •  

    johi!!
    guess who, ja svårt… ;) snygg blogg. jag har med gjort en, kanske inte lika flashig som din, men jag har gjort den själv :D
    kul att allt är strukturerat för dig, för mig är allt svart. åker om en vecka och har inte koll på något. jag kommer hamna på en parkbänkt..

    peas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *