Sista augusti

Hujedamig vad tiden går fort, är snart inne på september! Dagen har som vanligt varit toppen, hängde med Natalie i soffan under förmiddagen och eftermiddagen spenderades i poolen med William. Ikväll ska vi ut och käka på Do Brazil, så himlans gott!

2 kommentarer

 1. IRENA   •  

  Kära nån’ vad liten hon ääääär. Tänk om dem stannade i den växten och var så lugna.

 2. Anette   •  

  Hej Johanna. Det är alltid lika kul att gå in på din sida och läsa om ditt liv där nere. Jag är faktiskt nästan dagligen inne och läser vad du skriver. Nu kommer en gätte konstig fråga från mej.
  Du skriver att du är på Ting Point med William, och då går du ju förbi bygget av Fort Cambrige. Det är så att vi håller på att ev. köpa en lägenhet där. Sist vi var nere och tittade på bygget hade de kommit till 14 våningen på det större huset.”Våran” lägenhet kommer att vara på 18 våningen och fronta Valetta.Jag har försökt hitta ”dags aktuella” bilder på bygget, men hittar inget alls.
  Så nu kommer min tokiga fråga. Om du går förbi bygget eller är på The Strand och har kameran med dej, finns det en möjlighet att du skulle kunna ta några bilder och skicka till mej så vi vet hur långt de har kommit ?
  Ja…. jag sa ju att det var en tokig fråga.
  Jag tackar för ev. bilder och om inte annat så för en härlig blogg som du har.
  Hej så länge från Anette. PS. Nu skall jag printa ut din mammas bröd recept. Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *