Threading / trådning

Slänger in ett kort inlägg innan det är dags för läggdags. Efter tio timmars jobb cyklade jag till Mint och mötte upp Maja för en välbehövlig fika. Har haft lägenheten för mig själv i stort sett hela kvällen, spelat skön musik och läst bloggar. Imorgon ska jag jobba 08:00-23:00 så jag tyckte jag var värd en night off, ska göra mig en kopp te och krypa ner i sängen.

Har länge varit sugen på att testa threading / trådning som går ut på att man med en tråd tar bort hårstrån främst i ansiktet (i mitt fall runt ögonbrynen). Har letat som en toka efter ett ställe med threading på Malta utan framgång. När jag inte heller hittade något i Jönköping (tips någon?) så beslöt jag mig för att ta saken i egna händer.

Har aldrig provat det innan men efter att ha kikat på videon nedan så måste jag säga att mitt första försök gick rätt bra. Helt klart över förväntan, rekommenderas varmt till dem som -liksom jag- har små, fina hårstrån runt ögonbrynen. Allt man behöver är en sytråd och lite tålamod. Go for it!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *