Flyg Malta

Malta International Airport är beläget i den lugna lilla staden Luqa som ligger i mitten av landets södra del. På flygplatsen råder det full aktivitet alla dagar i veckan och från Malta International Airport kan man flyga direktflyg till de flesta stora städer runt om i Europa.Det går flera flyg i veckan från Sverige till Malta och de flygbolag som flyger regelbundet med direktflyg är SAS och RyanAir. Det finns även ett flertal flygbolag som flyger med anknytningsflyg runt om i Europa som gör det möjligt att flyga till Malta från i princip vilken flygplats som helst. Sök snabbt och enkelt på supersavertravel.se för att hitta det flyg till Malta som passar dig bäst.

Passa på att boka ett resepaket med både flyg och hotell på Malta så har du snabbt och enkelt din medelhavsresa säkrad!

Jämför biljettpris och restid här ->

Flyg från Arlanda till Malta

Under sommartid kan man flyga direktflyg från Arlanda (Stockholm) till Malta och flygtiden ligger på ungefär 3, 5 timmar. Under lågsäsong går det fortfarande flyg från Arlanda men man kan förvänta sig en mellanlandning i någon storstad i Europa.

Hitta biljetter från Arlanda till Malta här

Flyg från Landvetter till Malta

Från Landvetter (Göteborg) tar man sig lättast till Malta med flygbolaget Lufthansa. Har man tur hittar man biljetter med endast en mellanlandning i vanligtvis München eller Frankfurt.

Hitta biljetter från Landvetter till Malta här

10 kommentarer

 1. Aso   •  

  Hej, vi är 3 killar i 20 årsåldern som ska åka till Malta för en 9 dagars semesterresa. Vi har endast bokat flygbiljetter med tanke på att kunna byta hotell några gånger under resan för att se så mycket av landet som möjligt. Vad tycker du om idén och gärna om du själv har något att tillägga :)

  Mvh Aso

  • Johanna   •     Author

   Hej Aso,

   Vad kul att ni är ett killgäng som ska åka till Malta! Beroende på när ni landar på dagen så kan det i alla fall vara skönt att ha en eller två nätter bokade så ni inte behöver leta boende det allra första ni gör utan kan lämna ert bagage på ett tryggt ställe och dra direkt ner till stranden.

   Jag är lite osäker på vad det är för sorts resa ni ska åka på men när tre killar i 20 års åldern reser till Malta så gissar jag att ni trots allt vill känna på bargatan. Jag hade därför bokat ett hotell några nätter i St Julians och testat det livet ett tag, trivs ni i området så kan ni fortsätta på det spåret eller söka er vidare till exempelvis Bugibba och Mellieha som fortfarande är lite turistigt och erbjuder lite mer liv än exempelvis Valletta och Mdina.

   Onyx Apartments (länk: http://alltommalta.com/go/onyx) är ett bra lägenhetshotell med bra priser och nära till såväl nattliv, bussar, restauranger samt stränder utan att ligga mitt på bargatan så ni får någorlunda lugn och ro om kvällarna.

   Hoppas ni får en trevlig resa!
   Soliga hälsningar,
   Johanna

 2. Jens Hörnicke   •  

  Hej
  Jag flyger nu för 38 gången (på 5 år ) från Malta -Sverige -Malta och aldrig för mer än 1800 kr. tor
  inkl en väg med 20 kg, extra bagage och inkl. all transfer från Skavst -Stockh- =Flygbussarna Stockh. -Västerås . = Swebuss .(jag är pensionär ) På vintern flyger Ryanair bara en gång i veckan och på vår o. sommaren 2resp. 3X i veckan. Om ni bokar lite tidigare (ca en månad före ) Vintertid Nov. – Maj kan ni flyga från Skavsta -Malta för under 500 kr. med bara handbagage 10 kg. och obs jag har alltid haft upp till 11 kg. och ingen har sagt nåt . Och aldrig haft nåt problem med Ryanair på den här sträckan Kanske denna information kan vara till nytta ?
  Välkommen till Malta / Gozo. Mvh Jens Hörnicke

  • Johanna   •     Author

   Hej Jens,

   Tack för att info du delat med dig! Det kommer garanterat komma till nytta för både Maltasvenskar och semesterfirare.

   Trevlig helg,
   Varma hälsningar Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.