En tur på Gozo

   DSC_0125[1] Ja, för ett par helger sedan så hade jag besök av mina vänner Anders o Lars ifrån Karlstad. Ska man visa något trevligt och fint, så jag hämtade dem på deras hotel i Sliema och körde mot Cirkewwa där färjorna går mot Gozo.

Vi hade tur som fick köra ombord och kom med båten som låg inne, den tar bara ca 20 min över Gozo och Mgarr. Väl över så tyckte jag att man måste ju se Azure Window och den lilla insjön sDSC_0131[1]om har en anslutning till havet via en grotta.

Körde vidare, ja jag tycker man kan köra själv, kör det gör jag som man gör här, jag ska fram först så klart. Bar vidare mot Zebbug och enhärlig serpentinväg ner till  Marsalforn där vi åt lunch på Il-Kastill, härligt att sitta nere vi stranden och äta sin pasta ocn natruligtvis behöver man en cisk att släcka törsten med.DSC_0150[1]

Mätta och belånta så bar det vidare mot Ramla bay, den röda sandstranden, ja den finns sanddyner även här, vi var där några timmar och njöt av sol och bad. Innan vi tyckte att vi drar tillbaka till Malta och livet runt St Julians för att sen äta en middag där.

3 kommentarer

 1. Anders   •  

  Ja det tycker jag 🙂

 2. Mariette   •  

  Det ser väldigt inbjudande ut…..kanske en Malta semester!

 3. Anders Johansson   •  

  Kan bara intyga att torsdag, fredagkväll och lördag nere på Malta ihop med Anders var innehållsrika. Kände verkligen att Anders trivdes och ville dela med sig av sin glädje att bo på denna ö. Ön var trevlig att besöka. Malteserna var vänliga och tillmötesgående. Kommer gärna på besök en gång till.
  Anders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *