Morgon meditation

Denna morgon innan höstdagjämningen startade vi kl 6:00 på morgonen framför Mnajdra Temple i soluppgången med en underbar ljudande meditation, med ledning av AlfreMeditationd H Difesa. En fantastisk underbar start av dagen, Ger otroligt mycket energi, ork och man slappnar av. Vi kommer att även imorgon söndag kl 6:00 att vara där för att starta andra halvan av året med meditation.

Normalt träffas vi varje lördag kl 6:00 med denna meditation om vädret tillåter det.

Malta har många tempel med en ålder på upp till mer än 5000 år sedan, finns temple både på land och utanför ön i vattnet. Alfred säger att Malta toppen av det som en gång var Altlantis. Jag har sen jag kom hit första gången hört denna teori flera gånger. Men jag kan bara säga, det är något speciellt med denna ön i alla fall, för jag mår  bra av att vara här.

Mnajdra och Hagar Qim Temple som ligger intill varandra är under UNESCO’s världsarvslista på skyddade byggnader, man har byggt stora tält över för att skydda dem från sol, regn och vind. Värt ett besök även till Hypogeum som är ett Temple under mark. Till dessa temple tillåter man bara en viss mängd besökare varje dag så det kan vara svårt att få biljetter om man inte bokar i riktigt god tid.

3 kommentarer

 1. Mariette   •  

  Låter fantastiskt men det gäller att vara morgonpigg även på lördagar.

 2. Johanna   •  

  Vad härligt det låter! Och håller med om att det är något speciellt med den lilla ön. Intressant tanke att ön skulle vara toppen av Atlantis!

 3. Katarina   •  

  Hej! Kul att läsa din blogg.
  Väldigt intressant det här
  med alla tempel. / Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *