Tandläkare på Malta

Det finns många bra tandläkare på Malta och priserna är ofta något lägre hos tandläkare på Malta än i Sverige. Jag själv har besökt två olika tandläkare här på Malta, en svensk och en maltes. Har följt många konversationer på Facebook angående just tandläkare på Malta och beslöt mig för att sammanställa en lista med de tandläkare som blivit rekommenderade av andra svenskar på ön.
Tandläkare Malta

Det finns en svensk tandläkare på Malta som många pratar om heter Dr Susanna Diacono och är fantastiskt duktig. Lugn, hjälpsam och glad – jag skulle absolut kunna rekommendera henne även till vänner med stor tandläkarskräck. Dr Susanna är även gift med Dr Mark S Diacono på samma mottagning som förstår lite svenska och som också ska vara riktigt duktig. Du hittar dem på Dental Unit i Sliema, beläget i St James Hospital. Läs mer på www.dentalunitmalta.com.

Jag har även besökt en tandläkare på Camilleri Dental Clinic i Sliema för en rutinkontroll. När jag sedan träffade Dr Susanne rekommenderade hon dem på Camilleri Dental Clinic om man har eller vill ha tandställning eller annan tandreglering. www.camillericlinic.com.mt.

Fler tandläkare på Malta som blivit varmt rekommenderade av andra svenskar på ön är:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.