Vi skrattar idag, vi lever i nuet.

Veckan har bara svept förbi och det är redan fredag, gotta love it. Idag blåser det på Malta och nu börjar vi verkligen längta efter varmare väder, solen tittar såklart fram varje dag men när den är bakom molnen blir det för kallt för mig och Ronja. Vi går runt som stela pinnar och gnäller över vädret, vill inte tänka på hur det hade varit i Sverige. Imorgon blir det gokart med jobbet, sjukt taggade inför vinsten som självfallet kommer att gå till oss. Idag är det ju som sagt alla hjärtansdag, årets mest ovärda dag och jag sitter återigen som singel detta datum. Jag ska nog bjuda ut Ronja på någon mysig middag och köpa rosor…..

Så fantastiskt roligt att få mail ifrån er och vi blir så glada att någon läser detta, vi har väldigt dålig uppdatering men vi lovar att vi kommer börja leverera snart 🙂

Välkommen till mina områden

Nu känns det faktiskt lite som att det börjar bli en vardag va detta. Vi har klarat av första utbildningsveckan på Compello och den har varit grym! Såklart mycket info att ta in men det gäller att bara suga in sig ALLT och sen köra på. VI trivs jätte bra på jobbet och alla som vi jobbar med är helt fantastiska och välkomnat oss varmt. Vi bor just nu i en företagslägenhet och vi väntar spänt på nya roomies, vi vet inte vilka de är eller när de kommer men någon ska alltså bo i det andra rummet här. Det kommer bli spännande, vem vill bo med två tjejer.

Ikväll ligger vi i sängen och väntar ivrigt på att paradise hotel finalen ska komma upp på internet, godiset är redan uppätet och tänderna är borstade. Vi kommer överleva den här dagen också,

image

Party we will throw

Skepp o hoj.

Här på Malta rulla de på, vi har spenderat hele den här bakis-dan me att sitta på balkongen och hinkat kaffe och vatten. Och kedje rökt en jävla masse.
Igår var vi ute för första gången här på Malte, vi var på havanna och dansade till kl 02.30 sen pallade vi inte mer, och det stänger 05.00? Hur ska man orka klubba så länge undrar jag? Nu låter det som ett klag men det är det inte.

Imorgon flyttar vi till våran lägenhet så idag/kväll ska vi packa och städe lite tror jag. I’m so excited.
Och på måndag sluta semestan o jobbet börja det är vi också taggade till tusen inför.
Finns inget mer att säga just nu.
1060334_10151817138701688_936239585_n
/the dreamteam

 

Från en ö till en annan

Haaalla!
Nu har vi varit på Malta i fyra dagar, vi har bott hos vår vän Viktor på Pendergarden och det är där vi sitter nu och skriver de första inlägget på vår blogg. När vi satte oss ner och skulle börja skriva så satt vi helt tysta och underade vad vi gett oss in på, men vi båda kom fram till att vi kör på som fan och vi hoppas att ni kommer uppskattar att läsa om vår galna tid på Malta.
Vi är två tjejer från Gotland som har tröttnat på livet i Sverige. Vi har känt varandra i fyra år nu och lärde känna varandra genom att bli roomies i ett hus på Gotland, vi bestämde oss för att flytta till Malta då vår gemensamma vän Viktor pratat gott om landet och dess upplevelser den ger en. Vi kommer att jobba på ett svenskt företag och vi är sjukt taggade inför jobbet.

Vi hoppas på ett jävla liv här på Malta då vi tog med oss dramat från Sverige, Watch out.