Långsjön

Hejsan! Vi har lyckats fått lite tid att umgås igen. Vi cyklade först till Willys och köpte det gamla vanliga, vilket är pepsi, cola och godis. Sen rörde vi oss mot Långsjön och hade picknick och tog oss ett litet dopp. Nu längtar man verkligen ner till Malta och bada i det klara vattnet istället för det här bruna här i Sverige haha! Sen åkte vi hem till Malin och satte oss ute och pratade massa. Skrev en matlista, en sak vi kan tänka oss när man åker ner med en kompis som kan bli komplicerat är nog maten haha. Vad man tycker om och inte tycker om.

Vi vill inte stå där nere i mataffären och ska storhandla sen tycker vi inte alls om samma saker, så vi tog upp vad man absolut inte äter och vad man skulle kunna leva på. Och dom andra maträtterna kan man ju alltid testa sig fram till. Men som tur var så va vi ändå ganska lika i vad vi tycker om haha. Så vi inte köper allting olika, men tex pasta kan man köpa en fullkorn och en snabbmakaroner haha. Det är ju inte hela världen, men så man inte lagar två olika maträtter bara för den ena inte tycker om en maträtt.

Vi vill verkligen ner nu nu nu. Har aldrig längtat så här mycket till någonting förut!

IMG_2250

IMG_2241

IMG_2271

 

 

Sleepovers

Hej! Anledningen till att vi är sämst på att blogga är för att all jobb kommer imellan. Vi båda jobbar inom vården och jobbar om varandra hela tiden!

Vi har i alla fall fått några dagar lediga samtidigt och dom har vi tagit för att ses och lära känna varandra lite mera. Vi sov hos hemma hos Malin och tanken var att vi skulle planera massor om resan. Åkte förbi Willys och köpte läsk och godis och satt ute på balkongen i flera timmar och bara pratade. Tyvärr så kom vi ut ur Malta ämnet ganska fort och bara lärde känna varandra. Vi kom fram till att det måste ha varit ödet att just vi lärde känna varandra och att just vi ska åka iväg. Vi är så sjukt lika på alla möjliga sett!

På morgonen bjöds det på lyx frukost, sen började verkligheten med massa jobb igen.

IMG_2159

Allting klart.

Hej och välkomna till våran blogg där ni kommer få vara med att uppleva både våran förberedelse för flytt och upplevelse nere i Malta.

Vi är 2 20åriga tjejer som bor i en liten byhåla som heter Surahammar. Vi båda har haft drömmen att åka iväg utomlands och jobba och leva livet. Men har aldrig kommit iväg, men för ungefär 2 veckor sen träffades vi för första gången. Och i dagens läge så har vi bokat biljett ner, suttit ute på balkongen med massa gott och planerat ALLT.

Jag hoppas att ni vill forsätta att läsa om våran flytt ner till Malta!

IMG_149210451160_457785147658398_39415351523867098_n