Lycka i en box!

Lycka i en box gjorde denna kväll, kommer hem efter en lång dag och vet att jag bara kan komma hem och vända innan jag måste promenera en timme för att tvätta, och möts av denna!!

IMG_0154

 

Min älskade systerson, syster och svåger skickade den här otroligt lyxiga lådan fylld men alla min favoritsaker, till och med ett paket Frida-ballonger till min födelsedag! Herregud känner mig helt överrumplad av deras omtanke, promenaden med tvätten kunde efter detta skuttas fram med glädje! Vilket jag behövde mer än väl skulle det visa sig då mitt humör återigen testades av tvättmaskinerna som borde bytts ut för 20 år sedan. Jag har haft ett tyst krig med dessa maskiner sedan min ankomst, när man kör ett lass i dem får man tyvärr räkna med håliga och missfärgade kläder som resultat så jag har insett att det är bara att lägga ner att försöka vara fashion här 🙂 Min garderob består nu faktiskt enbart av grådassiga och noppiga kläder men idag bestämde jag mig för att sluta fred med dem, för de vann återigen, dagens vittvätt kom ut babyrosa!! Haha, jag ger mig, jag får se ut såhär, huvudsaken är att jag får på mig paltorna och att de inte krymper i alla fall, if you can´t beat them, join them!

Gårkvällens fest för ingefäran var i alla fall en given hit måste jag rapport! Det är en supertrevlig utomhusbar med en massiv takterass precis vid strandpromenaden i San Giljan som anordnar olika mingelfester på söndagskvällar. Och igår tog då Anja med mig dit där de hade tema ingefära på drinkarna kvällen till ära. Både jag och Anja reflekterade över att de maltesiska kvinnorna alltid är så otroligt snygga och välklädda, vilket nu givetvis får mig att undra var dom tvättar sina kläder 🙂

Nu ska jag dyka ned i syrrans lyxlåda här efter lite svensk choklad och sätta på mig läsglasögonen för kvällsstuderande!

1 kommentar

  1. Sis   •  

    ❤️❤️❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *