Premiär!!

Välkommen till min sprillans nya blogg!

Nu har jag alltså hunnit bo på Malta i ca 5 veckor och det tog mig ungefär 5 minuter för att bli helt förälskad i denna ö och börjar sakta men säkert landa i min nya tillvaro här! Börjar få lite koll på vart jag är, gå lite mindre vilse, har nu kläm på att man måste gå till en speciell disk i matvaruaffären för att få sina saker vägda och är på det klara med att man inte behöver köpa mer än en bussbiljett per dag och sådana basala saker som gör att man känner sig smått förvirrad.

Men Jag åkte alltså ner hit solokvist för att göra en utbytestermin i mina studier och studieupplägget är helt annorlunda från hemma i Sverige och det har varit en stor utmaning i att orientera sig i att läsa 7 kurser parallellt till skillnad från hemma där vi läser en i taget. Men det känns som att jag börjar få även de bitarna på plats nu och jag är nu äntligen redo att börja blogga om min resa, för ett halvår här kräver sin beskärda del av dokumentation, så nu gott folk sparkar vi igång den här och nu!

2 kommentarer

  1. frida   •     Author

    haha jaa superspännande det här med att gå i syrrans fotspår 😉 Nu kräver jag att du blir en slavisk följare så som jag är av din! Massa pussar till er alla 3

  2. Gina   •  

    Va kul med en egen blogg. Härligt!
    Ser fram emot fler inlägg.
    Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *