4 år sedan

Denna kom upp i mitt flöde på Facebook idag som ett minne att dela

4 år sedan <3

4 år sedan, det känns som ett tid i annat liv men känslorna slår emot mig då jag såg fotona

Vet ni vad det är?

Det är foton från då jag fixade här hemma då mäklaren skulle komma och värdera huset och jag fixade till plattorna vid trappan. Sopade först men alla löv bara blåste tillbaka så jag tog fram grovdammsugaren istället.

Minns hur jag fejade och hur nervöst och spännande det var då mäklaren gick igenom huset och frågade, kommenterade och värderade och hur jag hoppade av glädje då hon gott över att allt gått så bra.

Vi bokade tid för då fotografering och planerade när huset skulle läggas ut till försäljning, förberedde för försäljning med gubbens uppgifter eftersom han inte skulle finnas på plats. Han skulle ju vara på Malta.

Någon v senare gick alla planerna i kras, fotografen hann inte få redan på det utan kom hit klämkäck och redo och jag fick berätta för honom att allt var inställt. Mäklaren var schysst och ställde in allt kostnadsfritt och vi ska anlita henne nästa gång, absolut! Över 100 nedpackade kartonger, många frågor från alla omkring samt från nyfikna nästan okända personer. Alla känslor som studsade omkring och samtidigt jobba och hålla vardagen flytande och stötta. Det är inget jag hoppas uppleva igen. Våra nuvarande planer är tryggare och ger förhoppningsvis oss en bra vardag och lite guldkant både här och där.

Usch så ledsen jag blir av bara dessa två fotona, tårarna kommer.

Men i nuläget hade jag inte velat flytta till Malta på heltid, inte ha mina barn här och vardagen där. Dessutom trivs jag så mycket bättre på jobbet än vad jag gjorde då. Har en bättre vardag nu som ger mig det mesta jag behöver.

 

Gabriella Persson

Kvinna, mamma, hustru, matte och kollega. Här skriver jag om hur vår planering inför flytten till Malta går samt lite glimtar ifrån vardagslivet. Mitt vardagsliv delar jag med min man, våra tre barn, hund och katter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *