En dag på stranden

Äntligen

En dag på stranden

Än har vi inte ens åkt buss men snart så ska vi

Vi ska åka till Marsa och träffa våra vänner, kanske vi hoppar av i Valletta eller Floriana och vandrar vi får se vad vi hinner. Litar inte helt på bussarna och deras tidtabeller….

19.30 ska vi ses i Marsa åtm. Sedan blir det uppträde,mat och dryck. Ska bli underbart att se Yasmine och Gabrielle uppträda igen, de är väldigt duktiga båda två på att sjunga och Yasmine har myror i kropp och knopp och uppträder med det mesta. Yasmine sjunger, dansar och spelar lite piano och gör säkert ännu mer än det bara man uppmuntrar  henne.

På stranden idag var det hur skönt som helst, i morse blåste det rejält och vi trodde knappt det skulle bli en stranddag men gick ut för att försöka hitta lä. Det hittade vi i utkanten av PrettyBay och där var riktigt varmt och skönt även då molnen kom fram. Det blev några timmar i solen och nu är jag både brun och röd men framförallt nöjd. Vattnet var också skönt och det blev lite simtag och inte bara kortare dopp.

Birzebbuga har visat sig från sin bästa sida idag och jag trivs väldigt bra här. Ska utvärdera och fundera mer i ett senare inlägg om för och nackdelar och hur vi resonerar och resonerat men just nu upplever jag bara<3

Gabriella Perssons foto.

Gabriella Perssons foto.

Gabriella Perssons foto.

Gabriella Perssons foto.

Gabriella Perssons foto.

Gabriella Perssons foto.

Livskvalitet!

 

Gabriella Persson

Kvinna, mamma, hustru, matte och kollega. Här skriver jag om hur vår planering inför flytten till Malta går samt lite glimtar ifrån vardagslivet. Mitt vardagsliv delar jag med min man, våra tre barn, hund och katter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *