Gabrielle, en talang att ha ögonen på.

Min maltesiska väninna Mariella har två barn, Gabrielle och Yasmine. Båda är talangfulla tjejer och pushas säkert rejält hemifrån. Det är viktigt att prestera och absolut inget att skämmas för om man lyckas och visar upp sin talang om man växer upp på Malta.

Men Gabrielle är inte bara duktig i föräldrarnas ögon utan hon har verkligen talang. För några år sedan var hon framförde hon Maltas bidrag i lilla eurovisionsschlagern och i fjol var hon med i uttagningen men föll på målsnöret.

Nu har hon spelats på radion inte bara på Malta utan i länder utanför, jag har hört henne spelas på  http://www.channelradio.co.uk/ där Richard Alan Hubbard både spelar Gabrielle och hennes syster samt har intervjuat dem. Men nu ser jag att Gabrielle även har spelats i andra länder och att hon även finns på Spotify. Här är en länk om du vill höra henne: https://itunes.apple.com/album/id1134865105?ls=1&app=itunes

Nu i sommar har hon uppträtt på många olika tillställningar och jag hoppas få höra henne då vi ska till Malta. Förra året uppträdde hon på” sista festivalen i sommar festivalen” och det var en väldigt mysig kväll i Sliema. Vi umgicks förutom med Mariella och Brian även med M´s föräldrar och hennes ena syster och hennes familj. Det blev en ganska blöt kväll också och sen, vi fick ta taxi till hotellet då vi tillslut bröt upp. Men det var det värt, absolut!

Think of Me - Single, Gabrielle Portelli

Lyssna gärna och berätta vad du tycker. Jag tycker givetvis att hon är jätteduktig med jag är väldigt partisk, förutom att vara barn till min älskade vän så heter vi ju nästan likadant:)

 

Gabriella Persson

Kvinna, mamma, hustru, matte och kollega. Här skriver jag om hur vår planering inför flytten till Malta går samt lite glimtar ifrån vardagslivet. Mitt vardagsliv delar jag med min man, våra tre barn, hund och katter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *