Hej hoppas påskhelgen är bra.

Det är mitt i påskhelgen och jag har varit ledig största delen av helgen. Har ätit påskmat, gått i trädgården och träffat lite släktingar, med andra ord en alldeles vanlig påsk.

Våren är här och jag njuter av den lilla värme solen bjuder på, jag får lust att göra det där lilla extra både för mig själv och min omgivning. Känns gott<3.

Nu har jag många månader med värme framför mig, allt är klart för vår resa till Malta i höst och sommarschemat är klart på jobbet. Jag hade önskemål om en dags ledighet samt byte av en helg och det har jag fått så jag är nöjd. Ska jobba lite mer vaken natt i sommar och det är helt ok, på sommaren går nätterna snabbt och det är enkelt att hålla sig pigg.

Jag har kollat över byar och städer på huvudön och funderat och funderar på vart vi vill bo när vi flyttat till Malta. Tidigare har skolområdena varit något vi tagit stor hänsyn till eftersom Arve hade några år framför sig på secondary school. Men eftersom vi inte kom iväg när vi hade tänkt oss utan tiden gått så är det inget vi behöver ta så stor hänsyn till. Så nu behöver vi inte hyra först och bo på ett ställe vi inte valt helhjärtat utan med tanke på det praktiska, nu kan vi kan kombinera hjärna och hjärta och köpa istället!

Ett stort beslut men ett beslut som känns helt rätt och som ger mig ro och tillförsikt.

dav

Vi är klara över några av de stora frågorna men har massor kvar att ta ställning till och kolla upp. Kommer att lägga ut fakta och frågor framöver som jag stöter på under resan. Något speciellt du vill ha reda på eller tipsa om?

 

 

Gabriella Persson

Kvinna, mamma, hustru, matte och kollega. Här skriver jag om hur vår planering inför flytten till Malta går samt lite glimtar ifrån vardagslivet. Mitt vardagsliv delar jag med min man, våra tre barn, hund och katter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *