Hej igen

Hej

 

Länge sedan jag skrev och det ber jag om ursäkt för.

Det har varit en turbulent tid och jag har haft tankar och känslor som flugit hit och dit om nutid, dåtid och framtid.

Än är jag inte helt klar över vart det landar men det är åtminstone lugnare nu.

Vi var på Malta i tre underbara veckor i September och då jag kom tillbaka till Sverige sa jag upp mig från mitt jobb!

Så det har varit och är en omvälvande tid men det känns rätt, jag har inte ångrat mig en sekund utan är stolt över att jag har så mycket tilltro till mig själv och jävlar anamma. Men visst är det tufft, speciellt som jag inte hittat än vart jag ska landa. Har ett annat jobb men inget jag ska stanna kvar vid, utan ett jag tog så länge för att kunna komma loss och verkligen känna efter vad jag vill och kan göra.

Detta medförde att jag backade med allt runt omkring mig, blev en riktig ” stuesittare” och ville boa hemma i den trygga vrå som fanns kvar då livet utanför gungade rejält. Inte alls som vi planerat och tänkt oss men så blev min känsla.

Nu vet jag lite mer om vad jag vill göra rent yrkesmässigt och snart är jag i hamn där känns det som och då kom Malta tankarna igång igen och även lusten att delge dem till er:)

Det vi kände då vi var på Malta var att vi vill äga ett boende på ön men i nuläget inte flytta ner helt. Inte utan barnen eller då de lämnat oss och är mer självständiga än de är just nu. Vi saknade dem väldigt mycket<3

Men Malta finns i våra hjärtan och det känns så rätt att vara där. Mer på vissa ställen än andra, det kände jag extremt starkt och det fanns en del ställen jag blev rejält besviken på och andra jag uppskattade väldigt mycken. Ska försöka gå igenom mina intryck och ta dem här by/stad för by/stad samt andra funderingar och erfarenheter jag fått till mig den senaste tiden.

Så titta in – jag återkommer snart igen med massor av info, intryck och bilder.

Peters pool

 

Gabriella Persson

Kvinna, mamma, hustru, matte och kollega. Här skriver jag om hur vår planering inför flytten till Malta går samt lite glimtar ifrån vardagslivet. Mitt vardagsliv delar jag med min man, våra tre barn, hund och katter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *