Kväll med kära vänner, fam Portelli

Vi hade tur med vädret, det var en kväll med ljumma vindar och vi satt ute utan att frysa tillsammans med Brian, Mariella och Yasmine. Gabrielle var med sin pojkvän och det gjorde hon rätt i! 17 år ung vill man inte hänga med föräldrarna överallt även om de så gärna vill det.

Mariella Portellis foto.

Innan vi mötte upp våra vänner tog vi en sväng till i Birzebbug och dess utkanter, denna gången gick vi uppåt inåt land och det var en ganska backig vandring. Det var inget område jag föll för även om där var ganska mysiga boenden saknade jag charmen som ev kan uppväga alla backarna.

Gabriella Perssons foto.

Vi träffade våra vänner vid glassbaren där vi bor, tog en glass och sedan gick vi iväg för att sitta och äta och dricka. De hade helt ok pommes på restaurangen, ofta tycker jag att pommesen är rätt ofärdiga och inte alls så krispiga som jag vill ha dem. Vi pratade om ditt och datt och Yasmine pratade mest om istiden och dinosaurer:) Hon är tio och det var det och att hon ska få en fågel som födelsedagspresent som var det viktigaste i hennes liv:)

Tillsist fick vi bryta upp med planer om att ses på Fredag igen då vi ska iväg på något event med dem.

 

 

 

Gabriella Persson

Kvinna, mamma, hustru, matte och kollega. Här skriver jag om hur vår planering inför flytten till Malta går samt lite glimtar ifrån vardagslivet. Mitt vardagsliv delar jag med min man, våra tre barn, hund och katter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *