Malta i höst

Vi bor numera i en mysig marklägenhet och ska snart lägga ut huset till försäljning. Så spännande ( för oss) tider framför oss. Lite extra spänning i tillvaron blev det då mannen bytte jobb mitt i alltihop och nu ska jag börja med lite nya arbetsuppgifter på jobbet från 1/3.

Så vi har att göra och att komma helt loss från huset har inte gått så snabbt och smidigt som jag hade hoppats. Men vi är på god väg och just nu är det hantverkare vi är i händerna på….rörmokare.

Jag har många kartonger som ska till Malta då vi köpt ett boende där, de står hos goda vänner i deras stallbyggnad. 2 st ko bås fyller vi med lådor, säkert mycket jag hade kunnat sortera ut men hjärtat säger annat. Det är känslosamt nog att flytta från huset där barnen växt upp <3

Även denna sommar ska vi jobba och så reser vi till Malta till hösten, perfekt att få en förlängd sommar även om det är ganska slitigt att jobba då kollegerna går på semester och vikarierna kommer.Men jag kan ju inte få allt och det blir bra så här med. Vardagen ska fungera, det är prio ett just nu med ganska utmanande dagar i det dagliga livet. Flytta, byta jobb och barn som lämnar nästet – allt ungefär samtidigt – det gäller att vara i balans och hitta saker som ger energi och sinnesro.

Tyvärr tror jag att något som lätt ger mig det är att jag vistas på Malta och det är ju just det jag inte kunnat göra. Ibland skriker kropp och knopp efter att komma ner, speciellt då jag pratar med Mariella eller blir påmind om saker jag upplevt och vill göra igen.

Men vår tid kommer, det bara dröjer lite mer än vad jag vill och hade förväntat mig. Så nära vi är nu har vi inte varit innan, får försöka tänka så istället.

Men som sagt, till hösten reser vi ner. Vi stannar i knappt 3 v och ska bo i Birzebbuga även denna gången. Till och med i exakt samma lägenhet som sist! Eftersom vi båda har nya utmaningar på jobbet blir det svårt att komma loss i vår som vi hade hoppats. Dessutom behöver vi lägga tid och pengar på huset, det är den krassa verkligheten.

Så om inte förr så kommer här uppdatering om när vi sålt huset och vi börjar leta boende på Malta samt från vår resa i höst. När vi sedan har fått igång vardagen så blir det täta resor ner, våra chefer vet och accepterar våra planer om att ta oss ner ganska regelbundet.

Trist att jag inte har mer om själva Malta att berätta men som sagt. snart kommer det att fyllas på med inlägg. Att sitta vid tangentbordet och skriva av mig är rejält avkopplande, jag har en privat blogg som jag uppdaterar flera ggr i veckan.

Håll ut med andra ord:)

*
Här är mannen min och jag, fotot från senaste resan till Malta.


Gabriella Persson

Kvinna, mamma, hustru, matte och kollega. Här skriver jag om hur vår planering inför flytten till Malta går samt lite glimtar ifrån vardagslivet. Mitt vardagsliv delar jag med min man, våra tre barn, hund och katter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *