Malta semester 2015

Hej

Vi var på Malta två underbara veckor i September. Äldsta sonen stannade hemma eftersom han precis börjat på högskolan och inte ville ta ledigt från skolan. Så det var jag, min man Kristian och de två yngsta barnen Matilda och Arve som åkte iväg.

Alla mina sem dagar gick åt och det mesta av komptiden men det var det absolut värt. Vi flög från Landvetter och det var en smidig flygplats, enkelt att hitta och ingen trängsel. Resan ner gick bra – jag sitter ju här och skriver;) 3 – 17 September var vi iväg och jag kan rekommendera att resa minst två v om ni ska iväg på sem.

Vi hann med det mesta vi tänkt oss och även en hel del annat. Men det är mycket som kan göra att planerna inte håller, barn som sätter sig på tvären, vädret, att man känner sig krasslig eller bara att något annat ännu bättre dyker upp.

Transfern fungerade bra och incheckningen på hotellet likaså. Däremot var hotellet inte så bra, det var fullbelagt och de hade inte personal och handdukar till det – bland annat. Men vi var så lite på hotellet som möjligt utan försökte uppleva olika skrymslen och vrår av Malta istället. Vilket vi verkligen gjorde och jag ska ta upp vad i senare inlägg.

Malta är mitt hjärteland och vi kommer att flytta dit förr eller senare, så fort vi får en möjlighet. Men just nu är barnen fast förankrande här i Sverige och det är inte läge att antingen rycka upp dem eller att de flyger från boet. Vi vuxna behövs här hemma helt enkelt.

Tårarna trillade av glädje så vi flög in för landning och trillade av saknad då vi flög hemåt. Men då vi var på plats njöt jag av stunden och hade inga tankar på att saknaden skulle bli ännu större, vilket jag var rädd för. Utan jag njöt av nuet och var lycklig, så gott att vara i mitt hjärteland igen<3.

Vi ska definitivt återkomma snart!

2015-09-03 14.35.05 2015-09-03 14.43.33

Gabriella Persson

Kvinna, mamma, hustru, matte och kollega. Här skriver jag om hur vår planering inför flytten till Malta går samt lite glimtar ifrån vardagslivet. Mitt vardagsliv delar jag med min man, våra tre barn, hund och katter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *