Nu kom våra vänner <3

IMG_20190906_205249

Bilden kan innehålla: utomhus

Bilden kan innehålla: 3 personer, inklusive Jonas Lundbeck och Gabriella Persson, personer som äter, personer som sitter, tabell, mat och inomhus

Dagen våra vänner skulle komma var jag rastlös och ville iväg. Mannen min var mer saklig och hade tänkt ut hur han tyckte dagen skulle vara. Nog den enda dagen denna sem jag blev irriterad på honom.

Det är ofta så, att jag är mer impulsiv och optimistisk och han är mer tja…realistisk och behöver processa. Trots att jag gillar ordning och reda och att ha koll så är han det så mycket mer.

Jag ville iväg med buss, dra till något ställe med strand och upptäcka lite på vägen. Han tänkte på bussturernas längd och ev extra väntan, att vi skulle tillbaka och duscha och ha gott om tid att åka till flygplatsen på kvällen för att hämta upp vännerna. Jag tänkte att vi hoppar på en buss och har vi ont om tid så tar vi flygplatsen direkt på vägen tillbaks, inga problem.

Han vann…..

Tur var det för när vi kommit fram till stranden i Birzebbuga så visade det sig att han inte hade med sig några badbyxor och fick gå tillbaka och hämta dem.

Nåja det blev en skön dag på stranden och vi hann duscha och ta det lugnt innan vi åkte till flygplatsen. Var där i så pass god tid så vi hann gå omkring lite där och hittade att längst upp fanns där ett observationsrum där man kunde stå och se ut över flygplatsen och se är planen landar och lyfter. Rätt häftigt och dessutom var där inte många där så man kunde sitta i lugn och ro. Ännu bättre hade det varit om där är hade varit rökfritt, det är ont om platser som är det på Malta.

Efter att de kom åkte vi till lägenheten och ställde av väskorna o sedan gick vi ut och käkade på en restaurang nära där maten alltid levererar.

Gabriella Persson

Kvinna, mamma, hustru, matte och kollega. Här skriver jag om hur vår planering inför flytten till Malta går samt lite glimtar ifrån vardagslivet. Mitt vardagsliv delar jag med min man, våra tre barn, hund och katter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *