Paceville, Mgarr och Golden Bay

Sista dagen i Bahar Ic Caghaq tog vi oss till området där många skandinaver håller till, framförallt yngre, dvs Paceville. Vi strosade lite, kollade på presenter o krimskrams o funderade på att ta ett dopp. Men jag ville bara vidare, bort från all trängsel o allt. Köpte åtm presenter till syrrans påg som fyllde år under vår semester, ja även syrran men hon hade jag redan fixat present till. Köpte även en ny butterfly kniv till Arve.Bildresultat för butterfly knife

Så vi tog bussen till Valletta, bytte till Mgarr o det var underbar skönt. Bort från butiker o myller o ut på vischan. Bussturen var intressant den tog oss till delar vi inte sett innan och genom många mysiga delar av ön.

I Mgarr åt vi gott, kryddad mat!Dvs inte turistanpassat utan genuint. Vi delade på en farmers platter för två med friterade lökringar, kycklingvingar, revben och rejält stekt trådigt nötkött. Sedan hade vi nya krafter att ta oss vidare o vi åkte till Golden Bay. Vi trivs båda två väldigt bra i Mgarr, både själva byn/staden och omgivningarna ger mig bubbliga lyckokänslor.

Båda simmade där! K vill ha sandstrand fast han inte gillar att få den med tillbaka. Jag vill simma o upptäcka o inte känna mig begränsad. Här funkar det för oss båda. Men jag är väldigt nyfiken på de andra stränderna också nära Mgarr o vill dit snarast.

Efter Golden Bay åkte vi direkt tillbaka till Bahar. Packade o såg på en film och gjorde oss redo för att ta oss till Kalkara dagen därpå.

Gabriella Persson

Kvinna, mamma, hustru, matte och kollega. Här skriver jag om hur vår planering inför flytten till Malta går samt lite glimtar ifrån vardagslivet. Mitt vardagsliv delar jag med min man, våra tre barn, hund och katter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *