Tittat på lägenhet i Sverige

Hej Lördag kväll här och igår gick min yngste ut grundskolan

Idag är det en lugn kväll här hemma slappandes i soffan, vi är trötta allihopa.

Igår gick alltså Arve ut 9:an och nu har han en lång ledig sommarframför sig, han ska inte sommarjobba men vill göra lite fixande här hemma för en slant. Perfekt.

Matilda jobbar hela sommaren här i byn och bor här så länge och Harald stannar i sin studentlägenhet större delen av sommaren, han kommer hem någon v.

Än har vi både hjärterum och stjärterum till alla barnen men snart blir det begränsat med det.

Vi tittade nämligen på en lägenhet idag och som det verkar kan vi få den till hösten. Än har vi inte tackat ja men vi satt nyss och diskuterade möblering och vad som ska tas med så jag tror nog det blir så. Det ska bara landa lite och funderas lite till på varsitt håll innan vi pratar oss samman till ett beslut.

Just nu är jag rätt slut och orkar knappt ta itu med beslutet och ännu mindre allt vi har framför oss. När vi väl är på plats tror jag att det kommer att kännas både rätt och väldigt bra men vägen dit blir inte helt lätt. Vi har bott i huset sedan -94! och har samlat på oss mycket bra att ha och en del lump också. För att inte tala om alla minnessaker <3

Har världens bästa kolleger som fixade så jag blev ledig imorgon också <3 Älskar vårt gäng och den omtanken vi visat mot varandra, heja oss!

Lägenheten är en 3:a, här finns knappt några 4:or i byn och eftersom vi båda jobbar här och dessutom Arve tydligt har deklarerat att han vill bo kvar här så får vi ta en 3:a. Men den är väldigt bra planerad och har gott om uteplatser, den är i 2 plan och har uteplats på båda plan. På nedervåningen finns de båda sovrummen, badrum och klädkammare. På ovanvåningen finns kök, vardagsrum och badrum.

Att indirekt putta sina stora barn ur boet känns inte alls bra men de är båda ärliga, brutalt ärliga ibland och har båda sagt att de inte tar illa upp utan förstår oss och tycker att vi gör helt rätt som flyttar och följer våra drömmar. Givetvis är de alltid välkomna till oss i alla lägen och vi ska ha bäddsoffor så där är plats till dem båda att sova över. Dessutom ska vi ha rumsavdelare efter soffgruppen så det blir mer avskärmat.

Så nu är vi ett steg närmare och förhoppningsvis kommer huset ut i September till försäljning.

Gabriella Perssons foto.

Gabriella Perssons foto.

Helena Carlsson Nilssons foto.

 

Gabriella Persson

Kvinna, mamma, hustru, matte och kollega. Här skriver jag om hur vår planering inför flytten till Malta går samt lite glimtar ifrån vardagslivet. Mitt vardagsliv delar jag med min man, våra tre barn, hund och katter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *