01.03.15

Hej Mars månad, och hej på alla som läser!

Denna månad är den jobbigaste månaden på året enligt mig (förlåt till alla som fyller år i mars, men jag får ta höra att november är sämsta månaden rätt ofta… So don´t balme me)

Varför jag inte tycker om mars är för att den är så oberäknelig gällande vädret. Ena dagen är det massor med snö och riktigt kallt, några dagar senare är det bar mark och vårsol. Att det sedan skiftar mellan vinter/vår varje vecka, det är det som gör att min energi tar slut!  Mitt psyke klarar inte av att ställa in sig på vår, för att sedan få ett slag i magen av all snö som kommit under natten.

MEN nu bor ju inte jag i Sverige! Och då februari sägs vara Maltas kallaste månad, så välkomnar jag Mars med förhoppningar om lite mer sol och värme än vad februari bjöd på.

Idag är det söndag och jag är ledig, skönt att få bara ta det lugnt efter 6 dagars jobb. Idag är det inte vilken dag som helst, utan det är min roomie Rebeckas födelsedag! Tyvärr så jobbar hon. Men när hon har slutat jobbet så ska vi gå ut och käka, och sedan blir det hem till lägenheten och äta glass med chokladsås, hallon, blåbär, mashmallows, och kakor!

På morgonen har jag städat lägenheten, käkat lite frukost och snart ska jag skypea med en del av släkten. Det är födelsedagskalas hemma i Sverige idag, och jag önskar SÅ mycket att jag kunde vara med. Men istället har jag gjort mig iordning (som om jag skulle dit), och väntar på att få prata med allihopa! Jag saknar dem extra mycket idag, men är så glad över att det finns möjlighet att få ”vara” med! Tack tekniken, haha!

Här kommer lite bilder på jobbets innergård, som trots regn och rusk får mig att inse att jag faktiskt inte är i Sverige när jag ser alla dessa gröna palmer.

IMG_7821 IMG_7820 IMG_7819

Trevlig söndag på er!

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *