03.03.15

Heej!

Har kommit på att jag inte tycker om att skriva Hej, eller har svårt för påbörja mina inlägg. För det första så vill jag inte skriva godkväll/godmorgon, när jag vet att en del av er kommer att läsa det på morgonen/kvällen, det blir ju superknas. Plus att jag tycker att det är så fult på något sätt Så jag kanske borde skippa det och köra pang på istället, haha. Kvällens fundering..

Idag började min arbetsvecka med ett 08-18 pass, som bara flög förbi! Det var ganska mycket att göra eftersom att vi lanserade en ny sajt igår. www.sverigecasino.com, in och kika vettja! Så som det var på jobbet idag, så vill jag att det ska vara alla dagar! Tiden går så fort och jag presterar som bäst under lite tidspress.

Imorgon är det dags för 17-01 passet, ska bli skönt. Jag har blivit så himla morgontrött och imorse när klockan ringde kl 06.00 så bokstavligt talat, tackade jag gud för att jag ska jobba natt resten av veckan, haha! Det som är mindre kul är ju att det är föör långt att gå hem, och att bussarna slutar att gå runt 23.00. Men det blir att åka ”minibuss-taxi” om jag nu lyckas fatta hur det går till. Det var en finsk på jobbet som sa att han hade åkt med den alla nätter han hade jobbat, och att det var jättesmidigt och bara kostade 2 euro. Jag har sökt på google i 40 minuter nu, och kommer bara till hemsidor som hyr ut minibussar. Känns ju lite överdrivet att hyra en egen minibuss. Men däremot är jag sugen på att skaffa bil, men det hinner jag inte tills imorgon.

Hur som helst så kommer jag hem på någotvis, men jag är inte supertaggad på att betala lägga ca 50 euro på taxi för 5 dagars nattpass. Det gör jag bara inte.

Imorgon kommer landlorden och hämtar hyran. Då ska jag och garry gnälla lite över lite småfix, samt be om balkongmöbler! Det är fan ett måste.

image

Hallon och blåbär till frukost, magiskt gott!

image

Oslagbar utsikt att ta kvällspromendad till.

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *