05.03.15

Idag är det torsdag, men det känns som söndag! Varför? Jo för att vi alla är hemma i lägenheten, vilket inte händer allt för ofta, + att vädret är grått, vilket get mig lite söndags-feeling. Så den här ”snart är det helg-känslan” infinner sig inte riktigt inom mig just nu.

Igår var det mycket att göra på jobbet och timmarna mellan 17-01 gick sjukt fort! Skönt, lyckades även få tag i en minibuss-taxi igår, så betalade 3 euro för att åka hem istället för 10 som det kostar med taxi. Kom hem runt 01.30 och gick och la mig ganska så direkt.

Idag vaknade jag pigg klockan 09.00, min kropp har inte ställt om sig ännu. Den lär väl göra det lagom till det är dags att jobba morgon. Då kommer jag vara pigg på kvällen och suuper trött på morgonen, säkert.

Annars så gillar jag kvällspasset väldigt mycket, man får ut så mycket av dagen! Idag har jag städat, (as usual, haha), duschat och kollat på film. Och det är 3 timmar kvar innan jag behöver dra mig mot jobbet.

Jag har lite desperat letat efter svenska serier att börja följa. Dels för att jag saknar att kolla på tv, samt att jag vill ha lite Sverige-feeling, jag vill liksom hänga med i media-svängarna där hemma, haha! Så Emeli tipsade mig om svt;s nya serie Jordskott, som jag faktiskt gillade skarpt! Väldigt spännande och mystisk serie, som gör att man inte kan sluta titta.

På tal om något helt annat. Så har jag i flera dagar haft sånt sjukt sug efter mina favorit läkerol- Läkreol yup green sour och wild sour. Och nu när jag skev detta så fick jag en känsla av att jag borde ha ett paket kvar sedan sist jag var i Sverige, och jag hade så rätt!  Så nu sitter jag och trycker i mig green sour läkerol, så bara att förbereda sig på ”laxerande verkan” som det så fint står på paketets baksida, haha!

Nu ska jag försöka komma på något att laga till middag innan jag drar. Vilket jag inte alls har någon lust med, men något måste jag ju äta.

image

Till alla snälla i Sverige, här kommer en beställning på Läkerol yup- wild/green sour till Matla, tack på förhand, haha! <3

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *