09.01.15

Godkväll på er!

Jag undrar faktiskt vad jag gör uppe just nu, och jag kan inte förstå att jag under de senaste 30 timmarna bara har sovit 3 timmar totalt, hur kan min kropp ens fungera?

Drog mig till jobbet runt 21.30 igår och påbörjade mitt sista nattpass för denna gången. Tack och lov så blev det en lugn natt men sammanlagt så fick jag 2 lugna nätter och hektiska och nästan kaotiska dagar, men det gick ju det med. Vid 08.00 slutade jag och då gick jag och köpte blommor, och sedan hoppade jag på bussen hem för att sova.. tänkte jag. Men sen slog det mig att mitt sista nattpass vad avklarat och att det var dags att försöka ställa om dygnet. Så väl hemma sa jag hejdå till Rebecka som traskade till jobbet lagom som jag kom hem, och sedan kollade jag lite på tvpay. Men efter någon timme eller två så var jag rastlös och gick därför till en beauty salong för att boka trådning. Dessvärre så hade de ingen tid idag men på tisdag så ska jag ditt och testa trådning för första gången (förklaring till eventuella manliga läsare samt mormor, morfar, farmor och farfar: en gammal skönhetsritual från mellanöstern som har blivit modern runt om i världen och går ut på att man med hälpa av en tråd rycker bort synliga och osynliga hårstrån i ansiktet, främst runt ögonbrynen för att få skarpare bryn)

Hur som haver, så gick jag en sväng på stan efter att jag bokat min tid, och fyndade lite på rean. Gick hemåt vid 14.30, gick och la mig och vaknade vid 18.00. Rebecka och Garry skämde bort mig med att laga kyckling, klyftpotatis med rostade rotfrukter och en sviingod sås. Asså det var utsökt och väldigt gott att få lite riktigt mat i magen efter att ha ätit frukost, chips och skräpmat under nattpass-veckan.

Imorgon (eller idag är det ju enligt klockan är det ju fredag, och för er som läser detta när ni vaknar så är det fredag) har jag lite ärenden att uträtta och på kvällen blir det utgång. Jag jobbar på lördag men det är ett pass från 14.30-00.00 så det ska nog gå bra.

Sedan har jag 3 dagars ledighet att njuta av! På tisdagen ska jag ju tråda mig, men annars så ska jag försöka att inte planera in några större saker då jag har lovat mina nära och kära, och framför allt mig själv att ta det lugnt för en gångs skull. Annars så kommer duracellkaninen aka. Hannas batterier att ta slut så småning om.

En sista sak innan jag avslutar. Det har blivit någon liten bomb av människor som kontaktar mig med frågor angående mitt liv här, vilket är jättekul, och jag hjälper gärna till genom att ge er så bra svar som möjligt, men jag skulle be er alla all lämna en fråga här i bloggen istället, så kan jag publicera frågan och svaret på bloggen så slipper jag kanske att svara på samma frågor om och om igen.  Jag har fått mest frågor angående boende och hur proceduren gällande kontrakt med lägenheter och sånt går till. Så jag tänkte att jag ska skriva ett inlägg om det när jag har tid över (vilket är typ aldrig) men ska nog hinna nu när jag har lite ledigt.

Sådär, då var denna novellen slut för idag, haha! Förlåt för megaa inlägg men det gäller att jag passar på när jag har tid över.

En STOR kram till alla mina fina där hemma i kalla Sverige!

Bilder från jobbet är det enda jag har att bjussa på just nu.

image

norpade resterna från onsdags brunch;en natten till torsdagen när jag hade lunch!

image

Det är otroligt fridfullt att titta ut genom kontorets fönster när man slutar om en halvtimme och ser hur solen smyger sig fram och ljuset bländar en i ögonen. Men när man kommer på att man ska gå hem och lägga sig och sova till klockan 18 när det har blivit mörkt igen, då känns det plötsligt som att jag befinner mig i Sverige igen, mörkt dygnet runt. haha!

/HANNA

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *