09.02.15

Dagarna i Sverige springer förbi men trots det har jag hunnit med att träffa en hel del saknade människor. I lördags blev det utgång i Norrköping, det var kul att få umgås med tjejorna, samtidigt som det blev en liten påminnelse om hur litet Norrköping är. Att gå ut på Puls är inte alls lika kul som när man var 18år, och jag är glad att jag inte bor i denna stad permanent just nu, även om jag älskar den så hatar jag den samtidigt lika mycket, det går inte att beskriva, det bara är så.

Idag ha jag varit i katrineholm och blivit bjuden på pannkakslunch hos farmor och farfar! Sååå gott, med pannkakor och för att inte tala om farmors tekakor! Mums, tack för allt farmor och farfar!

Jag var även på besök hos vårdcentralen där de konstaterade att jag hade ögoninflammation, jag är inte förvånad, men skönt att jag inte behövde antibiotika för min hals i alla fall. När jag nämnde att jag bodde tillfälligt på Malta så blev det genast en annan ton på andra sidan luren med frågor som ”har du träffat någon som är ebola-smittad?” Haha, bra att de vill vara på säkra sidan, men herregud… De vågade trots allt ta emot mig och hem gick jag med en antibiotika salva till mina ögon, så nu hoppas jag att jag om några dagar är tillräckligt frisk för att träffa lilla morfar (och mormor med såklart) innan jag flyger hem till Malta igen.

Nu står pappa vid spisen och lagar mat, det blir potatis och pannbiffar, asså åå vad gott det är med svensk mat! Jag vräker i mig allt möjligt här hemma, allt för att dämpa kommande sug på svenska mat när jag är på Malta, hehe!

För er som inte har sett, så tatuerade jag och min syster oss i fredags. Denna tatueringen är för våran morfar som har brunnit för jakt under större delen av sitt liv. Denna symboliserar honom för mig, och med hans initialer så är den tillägnad bara honom, min underbara morfar! Nu kommer du alltid vara med mig, oavsett vad som sker. Jag älskar dig! <3

image

 

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *