10.03.15

Imorse vaknade jag, med röda ögon, igen.. Skuck! Orkar inte att min ögoninfektion ska komma tillbaka. Men jag tror att det är Rebecka som har smittat sig med sin förkylning och att det har satt sig på ögonen då de fortfarande är känsliga efter min senaste infektion. Inte för att den teorin är så mycket bättre, men men.

Idag har jag och Rebecka hängt på The point typ hela dagen. Jag handlade två klänningar, ett mobilskal, och ett par jättefina och-sköna träningsskor! Så nu är det bara gymkortet som fattas!

Vi passade på att käka amerikanska kanelbullar, som vad himmelskt goda!

Efter tre dagars ledighet är det dags att återgå till jobb, vilket känns väldigt bra! Jag saknar faktiskt jobbet och de härliga gänget, så det ska bli skönt att få komma tillbaka även om jag jobbar dagspass de första 3 dagarna. (har blivit så fruktansvärt morgontrött av mig)

Tänkte på en sak igår när jag läste på Aftonbladets hemsida och timesofmalta.com för att hålla mig lite uppdaterad om vad som händer både i Sverige och på Malta. På Aftonbladet läste jag om allt möjligt sjukt, men framförallt om trippelmordet i Udevalla. Sedan gick jag över till Maltas nyhetssida, där en man hade skadat sitt ben efter att ha blivit påkörd av en bil. Det var ju självklart också en tråkig nyhet, men händelserna på Malta är av betydligt mildare grad än vad som sker i Sverige. Så till ni där hemma som är rädda för att jag går själv på kvällarna, det är mycket säkrare på Malta än i Sverige, i alla fall denna tiden på året. I sommar när det börjar flockas av turister kanske man ska ta det lite lugnare, och att kolla innan man springer över gatan här på Malta kan spara dig ett ben, en arm eller till och med ditt liv.

image image

 

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *