11.02.15

Godmorgon!

Vaknade upp med mindre halsont, tack och lov. Men ögonen är fortfarande rödsprängda och jag känner mig långt ifrån frisk. Men jag orkar faktiskt inte ligga hemma en dag till, jag har varken tid eller lust med det. Jag ska snart försöka ta mig upp ur sängen och packa lite smått då jag kommer spendera några dagar i Norrköping, blir trött bara av tanken på att packa väskan, så jag drar ut lite på det genom att skriva några rader här.

Jag är en riktig tänkare och drömmare, det har jag alltid varit. Trots det har jag många gånger i mitt liv gjort saker utan att tänka innan. Men oftast så tänker jag tillbaka, eller framåt, nästan aldrig i nutid. Varför vet jag inte, men jag skulle behöva lära mig att stanna upp och ta vara på tiden istället för att hela tiden sikta framåt eller tänka på hur det har varit. Det som har varit är fastställt och går ej att ändra på, och framtiden går inte att bestämma. Så det är ganska onödiga tankar, egentligen. Men det är något som bara sker, något jag inte kan styra över i min hjärna.

Ett liv har massvis med alternativa vägar, vilken väg man väljer att gå är inte bara slumpen, det finns massa olika faktorer som avgör detta. Jag har inte alltid gått den raka och snabba vägen, ibland har jag tagit lite omvägar men sedan har jag hittat tillbaka till vägen som känns rätt för mig. Det kommer alltid vägskäl där man måste göra beslut som är avgörande för framtiden, och det är ju spännande samtidigt som det kan vara oerhört jobbigt. Hur som helst så känner jag nu att jag är på rätt väg i livet, vilket inte har varit en dans på rosor.. Jag har haft många motgångar på vägen sedan jag valde att upptäcka ett nytt liv på Malta, men det har varit så värt det! Jag har blivit starkare än någonsin och lärdomarna jag kommer ta med mig från det här kommer ta mig långt.

sådär, nu har jag skrivit av mig lite skit, skönt att rensa huvudet.

image

Våga förändra och våga förändras! Det skapar framgång i livet.

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *