14.02.15

Glad alla hjärtans dag till er alla!

Igår så åkte jag och mamma upp till mormor och morfar på en fika. På kvällen så blev det middag med familjen och sedan degade jag bara i soffan och packade det sista, för idag gick mitt plan tillbaka till Malta vid 14. Så nu sitter jag hemma i lägenheten och har kollat på melodifestivalen och bara njutit av att jag är tillbaka i underbara Malta.

I taxin från flygplatsen såg jag flera butiker och resturanger som var överpyntade med röda hjärtan och levande ljus, och jag hann också se 3 stycken killar på olika ställen med rosor i handen, så himla gulligt, det verkar som att alla hjärtans dag är en stor högtid här, och det kändes helt rätt att komma tillbaka till Malta en dag som dessa då det ligger lite extra kärlek i luften.

På måndag börjar jag nya jobbet, det ska bli jättekul att få börja jobba igen efter två veckors ledighet, och det känns extra kul när det är något nytt, jag älskar att lära mig nya saker, då känner man att man utvecklas. Något som är ännu roligare är att Hanna, som jag träffade för ett tag sedan, fick jobb på samma företag som mig! Så på måndag blir vi kollegor, det känns superbra och vi kommer rocka loss tillsammans, hehe!

Nu ska jag fortsätta att packa upp mina saker, och kanske städa lite. Jag vill fördriva tiden så att klockan blir 01 fort, för då kommer Rebecka hem från jobbet! Wihooo. Så skönt att vara tillbaka i min lägenhet med de bästa roomie:sarna man kan tänka sig!

imageVackra Sverige från ovan.

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *