15.01.15

Godkväll på er där ute!

Dagarna går och jag har börjat jobba igen. Nu är det dagspass på schemat och det går faktiskt över förväntan. Jag vaknar pigg och glad kl 06.00 varje morgon, och har äntligen börjat äta frukost igen. När jag har jobbat mina andra pass och sover till lunchtid eller eftermiddag så är jag inte sugen på frukost, men på morgonen är det mysigt att tända ljus och äta frukost faktiskt.

Jag jobbade idag dag två av sex så det är några dagar kvar, men det känns helt okej. Trivs bra på jobbet så finns inget att klaga på för stunden. Jag är väldigt nöjd och lycklig över att allt går så bra just nu och jag känner att min nuvarande inställning kan ta mig hur långt jag vill, det har jag redan fått bevis på, och det känns skönt!

I tisdags var jag på ett möte och sedan hade jag tid för trådning. Det var min första gång som jag trådade mig och shit pommes, det var absolut inte skönt, men oj så bra resultatet blev. Skönthetsfreak som jag är så tyckte jag att det helt klart var värt 40 euro.

Idag när jag kom hem från jobbet så skrev jag upp en to do-list med diverse saker som jag var tvungen att fixa, och nu sitter jag här med en enda sak kvar. Så sköönt. Även om jag inte har vilat så mycket sen jag kom hem från jobbet så tänker jag att jag snart ska sova, så det är faktiskt okej, haha! Har lovat mammi och pappi att jag ska ta det lugnt när jag inte jobbar. Rebecka och Garry försöker hålla ordning på mig, så ibland säger de åt mig att jag måste sitta still, haha!

Nu ska Rebecka lära mig yoga! Hon går all in och ska tända ljus och grejer. Hur fan ska detta gå för mig som är hyperaktiv och har svårt att koncentrera mig. Wish me luck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *