15.02.15

oj oj, två inlägg på en dag. Lika bra att passa på när tid finns.

Igår slappade jag bara i soffan och kollade på melodifestivalen och försökte att fördriva tiden tills kl 01.00 när Rebecka skulle komma hem från jobbet. Men typ 24.50 så var jag så trött så jag inte orkade hålla ögonen öppna, så jag la mig i sägen, och när Rebecka kom hem, så fick hon i sitta på sängkanten och prata med mig, haha! Jag kände mig som ett barn som blev nattad, typ..

I dag har jag tvättat några tvättar samt fixat och städat i lägenheten. Sen har jag njutit lite av solen på balkongen. Idag har det varit ca 15 grader varmt men det blir säkert 19 i solen, så underbart med värme, får så mycket energi av sånt här väder.

Nu på kvällen har jag duschat, färgat mina bryn, tvättat mina sminkpenslar- lite skönhetsfix med andra ord, behövdes! Har även förberett lite papper inför morgondagen, då det är första dagen på nya jobbet. Jag är supperladdad och längtar lite faktiskt. Det kommer säkerligen vara en hel del med information den första tiden, men det är det som jag tycker är roligast!

Just nu lagar Garry middag. Jag har sådan lyx som bor med två personer som tycker om att laga mat, de skämmer bort mig med god mat jämt! För övrigt så längtar jag till min förkylning + ögoninflammation har gått över helt, då ska jag köpa gymkort på the point. Det är dags att börja ta hand om sig själv.

Nu börjar det dofta mat, det blir pestokyckling med pasta, mums!

PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *