15.03.15

Klockan är strax 02.00 och jag har precis bäddat ner mig i sängen efter en kväll på jobbet med mina härliga kollegor Hanna och Viktor.

Vi hade en relativt lugn kväll och följde Melodifestivalen under kvällens gång! Kan inte annat än älska mitt jobb i stunder som dessa då kan kan kombinera jobb med ”lördagsmys” med skön musik, lite tv tittande (när tid över finns) och lite deep talk!

Efter jobbet så ringde jag min minibus-gubbe som sedan plockade upp mig och körde hem mig. Han är verkligen den BÄSTA minibus-snubben av dem alla! Han gav till och med tilbaka min växel fast att jag sa att han kunde behålla den. Raring! Förra lördagen råkade jag begå misstaget och åka med en annan minibus… Det slutade med att jag fick åka hela vägen till Qawra och Gzira för att idioten som körde glömde bort att jag skulle till Sliema..Shit vad arg jag blev på honom alltså! Hoppade in först i bussen, fick gå av sist, och bodde närmast startstationen..Såå jag kommer hädan efter alltid åka med den andra gubben som kör raka vägen hem till min lägenhetsdörr, istället för att säga ”only main stops”, och som inte saktar in vid varje busshållsplats för att fiska fler kunder som de andra gör.

Nu ska jag sova. Imorgon (eller idag blir det ju) är det jobb 17-01 igen. Om jag orkar så ska jag försöka ta mig ut på en springtur som jag gjorde innan jobbet idag/igår. Jag tog mig ut på en springtur på 5 km kl 12 på dagen, i Malta.. Inte det smartaste beslutet. Svetten rann och jag var röd i ansiktet typ 2 timmar efter, haha!

Förresten så har jag för första gången solat på balkongen, i bikini! Såå nu börjar äntligen värmen komma, och jag blir så full av energi av att veta att sommaren snart är här!

image

– glad Hanna på g till jobb.

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *