16.02.15

Godkväll!

Idag är det måndag, och det var dags för första dagen på nya jobbet.

Jag började morgonen sådär lagom bra, med att vakna med kletiga ögon, som har blivit lite av en vana nu när jag har haft ögoninflammation i över en vecka.

Jag drog ut på tiden när jag gjorde mig iordning, och blev därför lite stressad när jag inte kunde hitta min hårborste. När jag rotar bland alla ställen där jag kan ha lagt min borste så kliver jag plötsligt på något som sticker till rejält i hälen. Tittar genast och ser en säkerhetsnål som har åkt in heeela vägen in i hälen, japp, mysigt jag vet. Nej, jag blev alldeles kallsvettig men drog ut den så fort som jag kunde eftersom att jag  hade ganska bråttom. Haltade iväg till bussen och kunde inte låta bli att skratta åt mig själv, så typiskt mig att lyckas med sådär obegripliga saker.

Men trots min lite omtumlade morgon så var jag ändå på topphumör och gled in på kontoret taggad till tusen. Det gick jättebra, och det känns så himla bra! Kan redan nu säga att jag kommer att trivas utmärkt, vilket är en sjukt skön känsla. Nu gäller det bara att ta in all ny information, så är man snart med i matchen igen.

Slutade runt 19.30, åkte hem. Slängde i mig lite käk, och sedan dess har jag fixat med lite olika saker. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, uppstigning tidigt imorgon.

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *