16.03.15

Tjabba tjena hallå.

Måndag och jag går in på dag nr 6 av min jobb vecka. Sedan är det 1 dag ledigt följt av 4 dagars jobb igen. Det är rätt mycket jobb nu, men det gör mig ingenting, jag trivs bra på jobbet och när jag jobbar natt så känns det som att jag är ledig eftersom att jag inte börjar förrän kl 17.00. Jag kommer hem runt 01.30 och vaknar runt 10.00 så då har jag typ hela dagen fri, grymt!

Idag ska jag göra refill på mina naglar vid 14.00 och efter det drar jag direkt till jobbet. (ja det tar ca 2,5 timmar) och ja det är värt det! Hehe.

Imorgon ska jag träffa Emma en sväng och sen på kvällen blir det utgång. Dock blir det ganska lugnt eftersom att jag jobbar natt dagen efter.

Det är sjukt mycket tankar i mitt huvud just nu, och jag tänker väldigt mycket på framtiden. Jag har fått upp ögonen för andra länder som jag känner att jag bara ”måste” flytta till. Jag sitter och letar information dagligen och har till och med börjat planera datum osv. Men jag inser också att jag måste vara på vart jag befinner mig just nu! Det är bra att sikta framåt, men i lagom takt.

När jag kikar runt efter information som- städer man vill bosätta sig i, jobb, löner, osv. Så blir jag genast lite rädd och tänker ”shit, jag vågar nog inte åka dit utan att veta vart jag ska bo, eller vad jag ska jobba med”

Vilket var precis vad jag gjorde när jag flyttade till Malta, och det kan vara ett av de bästa besluten jag tagit i mitt liv. Jag har ju bevis på att jag klarar av att leva i ett främmande land, vad är det jag är rädd för? Kanske att misslyckas, för att jag inte ska trivas, eller för att jag inte kommer att våga? Jag vet inte varför jag känner så, men det är så dumt att jag blir irriterad på mig själv!

Klarar jag av att flytta en gång, då klarar jag det igen, igen och igen.

-

Don´t just dream, make it happen.

 

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *