18.02.15

Godkväll.

Jobbade 09-18 idag, och det gick bra! Äntligen börjar man få lite mera koll på hur saker och ting fungerar! Ja jag vet att det är dag tre på min första vecka, hehe! Men ni som känner mig vet ju vilken hög prestationsångest jag har, så för mig så hade jag helst velat kunna allt utantill redan första dagen, även om det är omöjligt.

Hur som helst så var jag så lycklig när jag gick mot bussen då jag fick höra att bussarna hade börjat gå igen efter ett långt uppehåll under dagen på grund utav för mycket regn på vägarna.(för er som missat så blir det typ alltid översvämningar när det regnar på Malta) Men jag möts av ca 3 bussar stillaståendes med varningsblinkers, samt en hel del bilar bakom, tutandes i en kör. Jag hoppar på en buss och vi står stilla i ca 20 minuter. Får sedan veta att första bussen har fått haveri och att det är anledningen till varför trafiken står stilla.. När de har flyttat på bussen så kan vi äntligen åka och jag känner äntligen ”åå snart hemma”. När jag sitter och skriver lite anteckningar för att fördriva tiden så slås mina ögon av en blixt. Jag tittar då upp och ser att killen framför mig tar bilder på sig själv.. På bussen..  Först brydde jag mig inte så mycket, det är Malta liksom, folk verkar kunna göra vad som helst, i princip vart som helst.. Men efter 2, 3, 4,  och 5 gången så börjar jag störa mig på att en starka blixten ska blixtra till rakt in i mina ögon varje gång. Jag tittar då lite snett upp och ser att han riktar sin kamera rakt bakåt, som om han tog kort på mig! Så jag ”dök” ner i anteckningsblocket och fortsatte anteckna, men idioten gav sig inte. Han knäppte säkert 5 bilder till, och jag blev så jävla förbannad! Men jag var helt enkelt för trött för att säga åt honom. Och jag fick dessutom en känsla av att han bara skulle bortförklara sin ”smyg”fotografering vilket dessvärre misslyckades då hans blixt inte gjorde det hela så värst diskret.

Det här känns som en händelse som jag kan lägga under rubriken ”only in Malta” Det händer så himla mycket knäppa saker ibland , och det känns som att det bara skulle kunna hända här. Tror jag ska skapa en ny kategori som heter det, där jag skriver om alla sjuka händelser.

Nu är det dags att sova, godnatt!

image

Den jättestora och fina Innergården vid jobbet, mindre fint väder idag dock.

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *