19.02.15

Hallå.

Denna vecka har gått så himla fort, skönt! Idag jobbade jag 11-20 och när jag kom hem så lagade jag lite käk, städade och fixade lite här hemma i lägenheten.

Ibland vill jag bara ta mitt pick och pack och flytta hem till min fina etta på nygatan där jag kan pyssla hur mycket jag vill med inredning, eller så vill jag hyra en omöblerad lägenhet på Malta och beställa flyttlass från Sverige till Malta så att jag kan inreda med mina egna möbler. Haha! Jag tycker ju väldigt mycket om inredning och många gånger saknar jag att inte kunna ha det ”på mitt sätt” Men det är sånt man får ta, när man har två lägenheter och två liv typ..

Imorgon är det fredag och jag jobbar 10-19 har jag bestämt. Har fått välja arbetstider lite själv denna veckan, jag klagar inte! Efter jobbet ska vi ha en liten after work, ska bli himla trevlig att snacka med de nya härliga kollegorna. Ser fram emot det.

På lördag ska jag försöka ta mig ut på en springtur om jag är 100% bra i halsen och ögonen, och inte är bakis, hehe!

Idag har det varit jättefint väder med 13 grader varmt och sol. Kan knappt förstå att detta är Maltas kallaste månad, åå jag är så lycklig som har hittat ”hem” till varma och soliga Malta!

IMG_7704

 

Njöt av solen i den här fina parken i St: Julians. Är glad att mitt nya jobb där då jag tycker om st Julians väldigt mycket, + att det finns massvis med bra matställen då det är Maltas mat, dryck och fest-stad

Nu ska jag sova. Godnatt mina vänner.

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *