19.03.15

Har precis kommit hem från jobbet och ska strax sova.

I tisdags så var det st patricks day, vilket givetvis firades, fast egentligen så firade vi nog mer att jag och Rebecka har bott på Malta i 6 månader. Vi lagade potatisgratäng, kött, sallad, tzatsiki och vitlöksbröd till middag! (om jag var tvungen att äta något varje dag resten av mitt liv, så är det kött! Finns inget bättre)

Runt 01.00 så drog vi till Paceville där vi beställde in massa goda drinkar, och körde shotrace.. Sedan vinglade vi omkring mellan lite olika nattklubbar.

Jag hamnade i VIP;en, fick en sur drink som jag önskade, och fick höra ”you look like white chocolate” Att se ut som choklad borde ju vara positivt, men white chocolate? så jävla blek är jag väl ändå inte? Milk choocolate hade känts bättre, anyways. Så lämnade jag de artiga men inte allt för roliga grabbarna i VIP;en och letade rätt på Rebecka och Garry!

Sedan köpte vi pizza slice, hoppade in i taxi och drog hem. Väl hemma åt jag och Rebecka upp resterna från kvällens efterrätt och sedan slocknade jag ganska kort där efter.

image

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *