20.03.15

Redan fredag idag, shit vad fort tiden gå. Inte så konstigt dock eftersom jag festade i tisdags vilket gav mig helg-feeling redan då. Och så är det helt plötsligt helg imorgon. Men för mig är det jobb som gäller fredag och lördag 17-01, men det gör mig ingenting, cash is king, hehe!

Det är redan mitten av mars och om ungefär en månad så kommer farmor och farfar hit och hälsar på, ska bli så kul med lite besök från Sverige. Jag har försökt att byta ut lite dagar, så att vi ska få så mycket tid som möjligt ihop! Det är skönt att de valde ett hotell som ligger 400meter ifrån min lägenhet, då kan jag komma förbi innan och efter jobbet.

Hade förväntat mig sol idag, men det är bara soldis. Hade varit så skönt att få ligga ute på balkogen och sola, men det kommer fler dagar.

Men nu kom Rebecka och Garry och sa att vi ska dra till mint och fika, så himla mysigt och bra initiativ av dem!

En av de bästa sakerna med Malta är att jag har så nära till NYX och body shop, som för övrigt är sjukt billigt här.

image

– Concealer och eye shadow base- kostar typ 8 euro styck och är sjukt grymma! Concealern är näästan lika vass som make up stores, och eye shadow base;en är superdryg och perfekt att använda som highliter också.

image

-Denna Face minst:en borde alla tjejer (och killar) ha! Den piggar upp ansiktet och förlänger hållbarheten av sminket. Det bästa är ändå att den luktar gudomligt och är en riktig fuktbooster för ansiktet. Denna har jag alltid nära till hands när jag är bakis, eftersom jag alltid känner mig så varm i ansiktet dagen efter så är det så skönt med en svalkande dusch med doft av ros i face;et då och då, haha! (Att åtetfukta är behövligt dagen efter att man har druckit alkohol eftersom att det torkar ut kroppen, och där med även hyn)

HANNA

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *