21.01.15

Hej på er!

Idag vaknade jag runt tio, tog mig då en dusch, och sedan småstädade jag lite i lägenheten. Vid 12 hade jag och Rebecka tid hos min nageltjej på beachbody i portomaso, i st julians. Hon är så himla rar och blev glad att det var jag som klampade in på salongen. Medan Rebecka gjorde sina naglar så erbjöd hon mig att få sola deras solarium gratis, (12 minuter kostar 12 euro där, så det är svindyrt) men eftersom att vi skulle gå på stan och sånt efteråt så kände jag ej för det, men så himla rar hon är, märks att jag börjar bli deras lilla stammis, hehe!

Efter att vi hade fått fina klor så gick vi hem till lägenheten, lagade käk, och sedan blev det filmmys med chips och godis! Nu ligger jag i sängen och ska snart sova.

Imorgon ska jag sova ut, och sedan ska jag förmodligen träffa Emma, och klockan 15.00 ska jag och Rebecka på massage, ska bli så skönt! Folk som läser min blogg tycker säkert att jag inte gör annat än pysslar om mig själv med diverse skönhets-treatments osv, men det är jag så fruktansvärt mycket värd efter allt slit jag gör på mitt nuvarande jobb.

Jag kan erkänna att jag just nu älskar livet och jag är så glad att jag valde att följa min stora dröm om ett liv utomlands! Jag har fortfarande framtida mål om att bo på flera olika platser som Italien och Spanien, men just nu är jag tillräckligt nöjd med att ha skapat mig ett liv på Malta med nytt jobb, egen lägenhet, nya bekantskaper och massvis med lärdom. Det är ett lyckorus som sprider sig i min kropp när jag inser hur långt jag har tagit mig själv, och hur mycket längre jag kan komma. Det finns inget stopp på mig just nu, och mina drömmar och målsättningar driver mig framåt med glädje varje dag!

Givetvis saknar jag alla där hemma enormt mycket, det har blivit mer påtagligt de senaste dagarna och det blir värre för varje dag, då jag inte vet när jag kommer hem igen. Det är så mycket lättare när man har ett specifikt datum att sikta mot, men när man inte har något bestämt så känns det ibland väldigt jobbigt! Kram till alla mina nära och kära där hemma! <3

FullSizeRender

 

Hyllan över min säng som är överöst med typiska Hanna-prylar!

 

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *