22.02.15

Hej på er!

Klockan är halv två på natten och här ligger jag pigg i sängen och lyssnar på regnet som öser ner.

I fredags så var det först jobb 11-19 och sedan hem direkt för att dumpa av väskan, byta om och sedan dra vidare på after work med jobbet! Jag hade en klockren kväll med mina nya kollegor, ett grymt härligt gäng som jag är väldigt glad att få bli en del av. Tyvärr så avrundade jag kvällen ganska tidigt (läs 03.00) då mina ögon sa ifrån genom att vara glansiga och knallröda. Så jag köpte nattmat och tog en taxi hem.

I lördags vaknade jag upp med jättesvullna och jätteröda ögon, men förvånansvärt pigg med tanke på nattens överflödiga förtäring av alkohol. Dock så kände jag att jag var tvungen att kolla upp mina ögon då jag nu har haft ögoninfektion i 1,5 vecka. Jag knallade ner till närmaste apotek och frågade om de hade någon doktor på plats. Och mycket riktigt så satt det en skruttig farbror som förhoppningsvis var doktor (man vet aldrig med Malta).

Han sa att det inte såg alls bra ut, och att jag behövde starkare medicin än vad jag hade fått i Sverige och skrev ut ögondroppar till mig.

Efter besöket hos doktorn så gick jag och köpte lyxfrulle till oss! Såå gott. Sedan har jag bara tagit det lugnt hela dagen. Mina ögon har gjort så jävla ont så jag har liksom inte känt mig så sugen på att hitta på något.

På eftermiddagen köpte vi pizza och på kvällen blev det att kolla Melodifestivalen och käka chips och dipp, kändes som att jag var i Sverige under några minuter då faktiskt, hehe.

Nu ligger jag i sägen och är lite förbannad faktiskt. Varför? Jo för att min ögoninfektion inte har gått över, den har tillochmed blivit värre, samt att jag nu på kvällen har fått ont i halsen (IGEN). Jag har varit sjuk i totalt 3 veckor, och går snart in på min 4de vecka. Det är inte så jävla party om man säger så.. Varför ska jag alltid bli sjuuuk? Jag hoppas innerligt att mitt halsont är över, och jag hoppas ännu mer att mitt virus som jag hade i kroppen inte har utvecklat någon jävla bakterie så att jag kommer att behöva ta antibiotika för att det här ska gå över.. Fast egentligen så skiter jag i vilket, så länge jag får bli frisk och slippa känna smärta i hals, huvud och ögon så är jag nöjd!

Nu ska jag sova, godnatt på er.

imageimageimage

 

HANNA

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *