22.03.15

Vilken berg och-dalbana denna söndag har varit för mig!

Vaknade runt 12 och la mig direkt ute på balkongen och solade i några timmar med p3 från högtalarna. Sen blev det en sen pannkaks-frukost, supergott!

På eftermiddagen har jag pratat med min underbara familj, vad kul att se dem och skönt att få prata av sig. Samtidigt så går vi igenom en väldigt jobbig period i livet nu, hela familjen och släkten. Mina ögon blir tårfyllda så fort jag tänker på min underbara morfar och flera nätter drömmer jag om oss två. Det är en fruktansvärd sjukdom han har fått men han är en kämpe som kämpar in i det sista, och nu är det nära. Vilket gör mig oerhört ledsen med samtidigt så lättad. Jag tror folk måste uppleva detta själva för att förstå hur man känner i en sån här situation.

Detta har varit en väldigt känslomässig dag för mig, men absolut inte på något negativt sätt. Jag tror det är bra att jag då och då får gråta ut, det får mig att bearbeta min sorg väldigt mycket. Samtidigt så får jag dessa dumma skuldkänslor om att jag inte befinner mig på plats och att jag har lagt detta ”åt sidan” men jag vet att morfar vill att jag ska göra vad jag känner att jag vill göra i livet, och därför så har jag bestämt mig för att denna tidpunkten i mitt liv inte är någon undanflykt från problemet, utan en tillfällighet och en milstolpe i mitt liv som jag är väldigt glad att din morfar hann se. Morfar om du läser detta! Du är bäst och jag älskar dig vet du!  <3

Nu har jag precis duschat och snart ska vi laga köttbullar, potatis och brunsås, Mums! Sedan blir det att kolla film med Rebecka och Garry. Men jag ska försöka att komma i säng tidigt eftersom att jag jobbar dag imorgon, vilket innebär uppstigning runt 06.00, vill inte tänka på hur trött jag kommer att vara!

image

 

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *