Hanna Wettergren

23.01.15

Hallå.

Fredag idag, som dock kändes mer som en måndag för mig då det efter tre dagars ledighet var dags för jobb igen. På jobbet var det ganska lugnt, vilket var skönt då mina nerver och tankar var allt annat än lugna idag. Anledningen till det behåller jag lite för mig själv ett tag till.

Slutade klockan 20.00 och åkte då hem till lägenheten och resten av kvällen spenderades i soffan med Rebecka som även hon jobbar hela helgen. Det är så livet som customer support ser ut, hehe. Men det är så värt det dagar som dessa då lönen kommer.

Imorgon är det jobb, och till och med till på onsdag. När jag slutar kl 20.00 på onsdag så blir det hem fort för att svira om, fixa sig lite och sedan fara vidare till en ny bekantskap här på Malta. Utgång står på schemat och det ska bli kul att dra ut på lite vimmel igen, var för länge sen sist känner jag.

Igår så hade jag otroligt spännande, lärorikt och betydelsefullt samtal. Jag väljer att inte gå allt för ingående då detta tillhör ett forum som säkerligen kan skapa diskussioner i all evighet. Men  jag fick i alla fall reda på mycket spännande saker som jag önskade svar på. En del svar var verkligen inte roliga att höra och gav mitt hjärna en och annan smäll samtidigt som det var skönt att få förståelse för varför vissa människor har agerat som de har gjort, och vissa andra svar gav mer ännu mer vilja och kraft!

Nu vet jag vad jag ska lägga energi på, och vad jag faktiskt kan lägga åt sidan, då det inte har någon större betydelse i mitt liv. Jag lever verkligen på lyckan av framgång just nu, och att jag har tagit mig dit jag är nu, trots diverse motgångar, gör att jag fortsätter denna resa som en segrare av detta.

Nu ska jag linda in mig i täcket, med min mysdress, samt raggsockor och försöka sova några timmar trots denna kyla inomhus som uppstår så fort det regnar eller blåser!

Tack och godnatt.

HANNA

Exit mobile version