23.02.15

Halloj!

Måndag idag och jag knallade iväg till jobbet och jobbade ett 9-18 pass, och så lär resten av veckan fortsätta, inklusive lördag. Jag jobbar alltså sex dagar denna veckan, men det känns helt okej eftersom att jag trivs så bra på jobbet.

Efter jobbet så gick jag och Rebecka och handlade, och sedan lagade vi tacos till middag. Just nu ligger jag i soffan och kollar på modern family. Rebecka och Garry har fått mig att haka på den serien, hehe!

Idag har det varit en regning, kall och grå dag. Dagar som dessa längtar jag lite extra efter sommaren, men när det slår mig att det faktiskt bara är ca 3 månader kvar till sommar här så får blir jag både lycklig samtidigt som jag får lite panik.

Jag kommer njuta så mycket som jag kan, och jag hoppas att jag kan jobba så mycket natt som möjligt, så att jag kan sola på dagarna och jobba på kvällarna. Samtidigt som jag får en liten inre stress av tanken att jag behöver spendera mina lediga dagar på gymmet helst imorgon. Men jag är faktiskt sugen på att börja träna och komma i form, men största fokus nu är att bli 100% frisk.

Nu ska jag fortsätta kolla tv och sen är det läggdags.

image

HANNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *